Visagie

Dag- / avond make-up
Met een professionele make-up maakt u uw uiterlijk helemaal af. Perfect om te laten doen na een gelaatsbehandeling of een huidverbeterende behandeling, maar kan ook los gereserveerd worden. Of het nu gaat om een neutrale dag make-up of een spectaculaire avond look voor een speciale gelegenheid, bij VisaSkin bent u aan het juiste adres!

Bruidsmake-up
Op de mooiste dag van uw leven kan VisaSkin uw complete bruidsmake-up verzorgen en uw natuurlijke schoonheid extra laten stralen met visagie die bij u (en uw jurk / thema!) past. In de weken voorafgaand aan de grote dag komt u langs in de salon voor een uitgebreide proefmake-up om te kijken welke look het beste bij u past. Neem vooral wat voorbeelden mee die u mooi vindt, aan de hand daarvan kan ik een mooie look creëren!

Workshops
In overleg is het mogelijk een workshop make-up te volgen (2 – 10 personen). Een leuk idee voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, moeder-dochter(s) uitje of gewoon zomaar omdat u wat meer wilt weten over make-up. Neem contact op voor meer informatie.

Klik hier om online te reserveren

LET OP! In de salon kunt u alleen contant betalen. Er is geen pinautomaat aanwezig.