Voor het eerst…

6 mei 2016 Geen categorie

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste; wel of niet doen? Wie nog nooit naar een schoonheidssalon is geweest kan het misschien spannend vinden om een eerste afspraak te maken. Hoe gaat het in zijn werk? Is het wel echt iets voor mij? Is mijn vraag misschien een gekke vraag? Wat zijn de gewoontes in een schoonheidssalon? Hieronder veel gehoorde twijfels van mensen die voor het eerst naar de schoonheidsspecialiste gaan!

Ik schaam me voor mijn huid!

Je niet schamen, maar meer van jezelf houden!Wat ik weleens meemaak is dat mensen zich schamen voor bijvoorbeeld hun huid. En soms zelfs om die reden een afspraak niet door laten gaan. Puistjes, imperfecties, een doffe huid of acne; het zijn allemaal vervelende problemen, waardoor je je onzeker kan voelen in je dagelijkse leven. Maar als er één iemand is waarbij je je niet hoeft te schamen voor je huid, dan is het wel bij de schoonheidsspecialiste. Als schoonheidsspecialiste ben ik er speciaal voor jou, om jou van je huidproblemen af te helpen!

 

 

Als man naar de schoonheidsspecialiste? Dat kan toch niet?!

Wat? Een man in de schoonheidssalon?!Wie heeft er ooit beweerd dat een schoonheidssalon en schoonheidsbehandelingen alleen voor vrouwen zijn? Natuurlijk willen mannen er ook mooi uitzien. En ja, ook mannen kunnen met beauty problemen kampen als een slechte huid. Ook als man kun je daarom gewoon zonder vreemd aangekeken te worden een schoonheidssalon binnenstappen. Voor de heren zijn er speciale verzorgingsproducten die perfect zijn afgestemd op de mannenhuid en die dus iets anders van samenstelling zijn. De schoonheidsbehandelingen zijn verder vergelijkbaar met die van vrouwen. Kortom; ‘be a man’ en stap ook gewoon eens binnen!


Ik weet eigenlijk niet goed waarvoor ik kom!

Ik weet zelfs niet wat ik moet zeggen...Ook dat hoor ik vaker uit de mond van nieuwe klanten die vertwijfeld mijn salon binnenstappen. Helemaal niet erg! Ik heet je van harte welkom en zal je uitleg geven over de uiteenlopende behandelingen die er aangeboden worden. Als schoonheidsspecialiste ben ik er niet alleen om je er mooier uit te laten zien, maar ook om je heerlijk te laten ontspannen tijdens een gezichtsverzorging of een weldadige ontspanningsmassage. Je komt misschien wat twijfelachtig binnen, maar je stapt beslist als herboren en met nieuwe energie naar buiten. Dat is reden genoeg!

 

O, jee moet ik nu wel of niet uit de kleren?

Dan maar zo?!Wat mensen ook weleens aan het twijfelen brengt om naar een schoonheidsspecialist te gaan is onzekerheid over of ze wel of niet uit de kleren moeten. Vraag er gewoon naar voor je een afspraak maakt, dan weet je precies waar je aan toe bent. ‘By the way’; ik krijg krijgt talloze mensen in mijn behandelstoel en heb dus al heel wat gezien. Bovendien zal ik echt niet over jouw lichaam oordelen. Schoonheidsspecialisten zijn er juist om jou te helpen! Dus opnieuw; weg met die schaamte!


Word ik nu gedwongen allemaal dure producten te kopen?

Omdat de schoonheidsspecialiste nog steeds vaak het etiket ‘luxe’ draagt, denken veel mensen dat ze veel geld kwijt zullen zijn en dat ze ook gedwongen worden allerlei dure producten aan te kopen. Informeer vooraf naar de prijzen van de behandelingen waar je in geïnteresseerd bent. Ik zal je bijvoorbeeld na een gezichtsbehandeling producten aanraden die perfect bij jouw huid passen, maar dat betekent niet dat je meteen bakken met geld hoeft uit te geven aan dure producten. Je bent niet verplicht om producten te kopen in een schoonheidssalon. Laat je adviseren en dan kun je alsnog bepalen wat je ermee doet!

 

Bron: wellness Academie