Gezichtsserum: het effect

8 december 2015 Vyon

Een gezichtsserum bevat vergeleken met een dag- of nachtcrème een hogere concentratie aan actieve ingrediënten. De gelachtige huidverzorging geeft de huid een extra boost die direct voelbaar is. Breng de serum voor het beste resultaat aan op de gereinigde huid vóór een dag- of nachtcrème.

Een gezichtsserum kan verschillende eigenschappen hebben. Daarom heeft VYON vier verschillende serums in de productlijn zitten. De serums horen bij de Peel & White, Redox, Cell Guard en Refining lijn, maar zijn net als de andere producten prima te combineren met producten uit de verschillende verzorgingslijnen.

 

Peel & White Bright SerumPeel & White bright gezichtsserum

Het  Bright Serum van VYON werkt verhelderend tegen pigment- en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur. Het gezichtsserum voorkomt oxidatieve beschadiging van de huid en bestrijdt snelle huidveroudering. Breng na het Bright Serum de Peel & White Bright Cream aan voor een snel verhelderend resultaat.

 

Redox SerumRedox Gezichtsserum

Het Redox Serum bevat veel pluripotente ingrediënten. Deze ingrediënten hydrateren en genereren de huid, maar minimaliseren ook zichtbare fijne lijntjes en gaan de terugkeer hiervan tegen. Het Redox Serum activeert de celenergie en stimuleert de collageensynthese.

 

 

Cell Guard SerumCellguard Gezichtsserum

Het gladmakende en hydraterende serum uit de Cell Guard productlijn verbetert het uiterlijk en de gezondheid van de huid. Ook dit serum bevat pluripotente ingrediënten die de huid regenereren, maar ook rimpels minimaliseren en de terugkeer tegengaan. Het Cell Guard Serum verbetert de elasticiteit van de huid.

 

Refining SerumRefining Gezichtsserum

Het Refining Serum wordt gebruikt om verhoornde cellen op te lossen, comedonen te openen en verstopte talgklieren te reinigen. Het serum werkt verzachtend en desinfecteren en is daarom ook ideaal voor na het harsen en ontharen van benen, oksels of bovenlip of voor de mannen als aftershave. Bij regelmatig gebruik vermindert het Refining Serum fijne lijntjes en oneffenheden en wordt de huid glad en soepel.

 

Bron: www.vyon.nl