Make-up trends herfst 2015

9 oktober 2015 Make-up

 

Kleur van 2015

Pantone, autoriteit op het gebied van kleuren, heeft de kleur Marsala uitgeroepen tot de kleur van 2015. marsala1-425x282Marsala is een luxueuze en warme kleur die als make-up zowel op de ogen als op de lippen te gebruiken is. Bovendien is deze romantische kleur flatterend voor verschillende huidtypen, wat het de perfecte kleur maakt voor de herfst. Het doet mij denken aan de mooie kleuren in het bos rond deze tijd van het jaar!

 

 Mascara

Ook deze herfst gaan we weer helemaal aan de mascara. Op BOVEN- en ONDERWIMPERS brengen we laag over laag aan. Je mascara mag zelfs een beetje uitlopen en op de rand rond je ogen terecht komen. Wil je al het accent op je wimpers leggen, zoals we op verschillende catwalks zagen, gebruik dan een lichte oogschaduw of trek dan een wit lijntje in je oog. (bron: www.trendystyle.net)

 

Lippen
beauty-trends-donkere-lippen
Voor de lippen geldt dit seizoen: hoe donkerder, hoe beter. Kies voor een zwoele burgundy, een mysterieuze donkerbruin of een gevaarlijk bijna-zwart. Let op: gelieve niet te combineren met een smokey eye look… Kies in dit geval voor neutrale oogmake-up. (bron: www.fashionchick.nl)