Het roer om…

9 oktober 2015 Persoonlijk

De mensen die op hun 16e al precies weten wat ze willen gaan doen in hun leven zijn, volgens mij, redelijk schaars. Bij mij was dat in ieder geval niet zo… Klaar met de middelbare school en dan?? Ik besloot een toeristische opleiding te gaan doen, want wie houdt er nou niet van reizen? In de praktijk bleek echter dat veel reizen er niet in zit en je vooral andere mensen op reis stuurt 😉 Met de opkomst van het online boeken werd ook mijn toekomst in de reisbranche erg onzeker.

Na diverse andere banen waar ik niet gelukkiger van werd, ben ik eens goed gaan nadenken wat ik nu eigenlijk echt leuk vind. Inmiddels wat ouder (en wijzer? ;)) is die keuze wat makkelijker te maken. Ik was me al erg gaan interesseren voor make-up en uiterlijke verzorging en een aantal van mijn toenmalige collega’s (toevallig moeder en dochter) vroegen mij waarom ik dan geen opleiding daarin ging doen… Dit advies heb ik opgevolgd en ben eerst begonnen met een opleiding tot visagiste.

Na deze opleiding besloot ik direct door te gaan met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Deze opleiding heb ik met heel veel plezier gevolgd en mijn beslissing om het roer om te gooien bleek dus een juiste keuze! Nu is het dan eindelijk zover en begin ik mijn eigen salon voor huidverbetering en visagie: VisaSkin