zonbescherming

6 mei 2016 Geen categorie

De zon heeft ontzettend veel positieve effecten op ons lichaam. Onze huid maakt vitamine D aan door de UV-straling uit zonlicht. Vitamine D bevordert de opname van calcium voor ons lichaam, verhoogt onze weerstand en verbetert het functioneren van onze spieren. Helaas heeft de zon ook ontzettend veel negatieve effecten op onze huid. UV-stralen versnellen het verouderingsproces van de huid en zijn een van de oorzaak van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

Daarom heeft VYON speciaal voor de bescherming tegen UV-stralen en zongerelateerde huidveroudering verschillende producten ontwikkeld. Zowel tegen de bescherming tijdens de zon als voor de nazorg.

Zonbescherming – SPF 50

SPF 50VYON SPF 50 is een zeer effectieve bescherming met UVA en UVB filter. Dankzij de micro-ingekapselde ingrediënten werkt het vochtinbrengend en balanceert het structurele schade van binnenuit. Ectoine beschermt het immuunsysteem van de huid. De crème wordt snel door de huid opgenomen en laat geen onaangenaam filmlaagje achter. De lichte structuur maakt de SPF 50 geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden.

 

 

Zonbescherming – Peel & White Bright Cream

Peel & White bright creamDe Bright Cream uit de Peel & White lijn van VYON bevat kojic zuur. Dit zuur reduceert de productie van melanine, de veroorzaker van pigmentvlekken. De Bright Cream heeft een positief effect op de huidstructuur en bevat daarnaast zonnebrandcrème met SPF 10 tegen bescherming van UV stralen.

 

 

 

After sun – Cell Guard Fluid

VYON Cell Guard FluidDe Cell Guard Fluid is een vochtboost voor de gestreste, beschadigde en vermoeide huid. Het activeert de celdeling en verfijnt de celstructuur. Dankzij het ingrediënt melkzuur wordt de aanmaak van hyaluronzuur gestimuleerd. Dit zorgt voor een optimale vochtbalans en creëert een glanzende en gladde huid. De aanwezigheid van vitamine A vertraagt het verouderingsproces. De Cell Guard Fluid is ideaal voor zonaanbidders of buitenwerkers zoals tuinders, bouwvakkers en postbodes.

 

After sun – Hydra Collageen Masker

Hydra Collageen MaskerHet Hydra Collageen Masker is geweekt in de actieve ingrediënten en biedt een diepe hydratatie van binnenuit. Panthenol vermindert roodheid door zonverbranding en Collageen is effectief tegen fijne lijntjes en rimpels. Dankzij het ingrediënt Aloe Barbadensis bladextract werkt het masker vochtinbrengend en geeft het een verkoelend effect.

 

 

Deze producten kunt u bestellen in onze online shop!

Bron: www.vyon.nl