Nieuws

Nieuwjaarsactie!

Wilt u het jaar goed beginnen en uw huid direct een goede boost geven? Boek dan een Moisturizing Treatment!

Uw huid krijgt steeds meer te verduren. Uitlaatgassen en vervuilde lucht tasten de epidermis aan, maar bijvoorbeeld ook de straling van een laptop en gsm hebben invloed op de conditie van uw huid. En wat dacht u van stress? Door de hoge werkdruk raakt uw huid vermoeid, droogt deze snel uit en krijgt een doffe uitstraling. Dit komt doordat stress de celvernieuwing vertraagd.

Daarom is het goed om uw huid af en toe een vochtboost te geven. De Moisturizing Treatment van VYON is hier uitermate geschikt voor. Deze hydraterende intensieve behandeling met hyaluronzuur is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes. Dankzij de behandeling wordt de vochtbalans hersteld, worden kleine droogte-rimpels gladgestreken en krijgt de huid een soepel en gerevitaliseerd uiterlijk.

* NIEUWJAARSACTIE! *

Moisturizing Treatment van € 85,00 nu voor € 69,95!

Reserveer online

Uiteraard kunt u ook gewoon een van de andere behandelingen boeken. Kijk op http://visaskin.nl/behandelingen/ voor het volledige overzicht inclusief prijzen.

* Deze actie is geldig t/m 31 januari 2016 en geldt niet i.c.m. andere acties.

Openingsacties VisaSkin

cadeauOp 1 oktober 2015 heeft schoonheidssalon VisaSkin haar deuren geopent in Herten (Ool). Om dit te vieren ontvangen nieuwe klanten een kennismakingskorting van 15% op een behandeling naar keuze! Ook ontvangen nieuwe klanten bij hun eerste bezoek een goodiebag.

Verder verloot ik bij 150 likes op de Facebookpagina van VisaSkin een basisbehandeling t.w.v. € 35,00!

Wat moet je hiervoor doen?

1: Ga naar www.facebook.com/VisaSkin
2: Like de pagina
3: Deel het bericht van de winactie

Bij 150 likes zal ik de winnaar via Facebook bekend maken. Succes!

VYON in de pers

Estheticienne – juni 2014

Estheticienne-juni-20141