visaskin1

VYON-schoonheidssalon VisaSkin

Schoonheidssalon VisaSkin is een salon voor huidverzorging, huidverbetering en visagie. De salon wordt gerund door Anne Zeegers – Lemmers, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste. In de salon kunt u in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke behandelingen die helemaal op uw behoeften en wensen zijn afgestemd. VisaSkin gaat voor de beste kwaliteit wat huidverzorging en huidverbetering betreft. Tijdens een behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt en vervolgens wordt er een plan opgesteld om uw huid te verzorgen en te verbeteren. Zo wordt een bezoek aan VisaSkin een ontspannende ervaring en zal uw huid gaan stralen! In de salon wordt gewerkt met het innovatieve merk VYON.


VisaSkin is aangesloten bij brancheorganisatie Anbos

ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

  • in het bezit is van het vakdiploma;
  • rechtmatig gevestigd is;
  • volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt;
  • vakgerelateerde workshops volgt.

Schoonheidssalon VisaSkin is aangesloten bij AnbosANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig
Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Een ANBOS-schoonheidsspecialist met een diploma schoonheidsverzorging heeft deze expertise en aandacht.