Huidverbetering

Naast het natuurlijke verouderingsproces kunnen verschillende factoren leiden tot veranderingen van de huid. Vooral in deze tijd wordt de huid blootgesteld aan een toenemende hoeveelheid irritaties veroorzaakt door invloeden zoals zomersmog, milieuschade, ongezonde levensstijl of toenemende UV-straling.

In de huidverzorging kunnen innovatie ingrediënten echte verschillen maken. Preventieve screening: Elke vordering van de huid wordt gerealiseerd en geoptimaliseerd door VYON om een jeugdige en mooie huid te bereiken en te behouden. Dit motto komt overeen met de verschillende huidverzorgingsoplossingen van VYON.

De productlijnen worden aangevuld met eenmalige behandelconcepten. Deze zijn afgestemd op:

  • de normale tot gemengde huid
  • de droge en gevoelige huid, gepigmenteerde, vette of onzuivere huid
  • beschadigde en verkleurde huid als gevolg van zonlicht of voortijdig verouderde huid

VYON huidverbeterende treatments:

Peel & White Treatment
De duidelijk zichtbare tekenen van veroudering zijn een oneffen huid gekenmerkt door toegenomen pigmentatie, ouderdomsvlekken en verkleuring, fijne lijntjes, rimpeltjes en vochtverlies. Om een optimaal resultaat te bereiken heeft VYON een speciale behandeling ontwikkeld. De ingrediënten van de componenten van deze behandeling zijn perfect op elkaar afgestemd.

Deze behandeling begint met het reinigen van uw gezicht, hals en decolleté. Hierna wordt een Pre-Cleanser aangebracht aan om de huid voor te breiden op de peeling. Afhankelijk van uw huidtype en huidconditie wordt er gekozen voor Salicylzuur (10% / 20%) of Glycolzuur (10% / 30%). Na de peeling wordt een neutralizer aangebracht om de pH-waarde van de huid te neutraliseren. Het verzachtende masker dat daarna wordt aangebracht vermindert roodheid en verzorgt de opperhuid. U blijft even heerlijk liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Ter afsluiting wordt er een SPF 50 finish aangebracht om de huid te beschermen tegen UV stralen en voor de vorming van de huidbarrière. Deze behandeling duurt ca. 30 minuten en kost € 50,00 / € 55,00 (afhankelijk van het percentage wat gebruikt wordt).

Moisturizing Treatment
Vochttekort (dehydratatie) kan bij elk huidtype voorkomen, dus zowel bij een normale, gecombineerde of vette of vetarme huid. Er zijn diverse oorzaken waardoor de huid niet (meer) in staat is het vochtgehalte op peil te houden bijvoordbeeld overmatige blootstelling aan de zon, kou, lage luchtvochtigheid door centrale verwarming of airco. Door het verlies van vocht staat er minder spanning op de huidcellen en verschrompelen ze, met rimpels tot gevolg. Een gedehydrateerde huid kan ook bijna geen voedende crèmes opnemen, is sneller geïrriteerd en produceert weinig talg, waardoor de huid ook weinig vocht vast kan houden. Speciaal hiervoor is de volgende behandeling ontwikkeld met een direct zichtbaar resultaat!

Deze behandeling begint met het reinigen van uw gezicht, hals en decolleté. Hierna wordt een royale laag van de Special Peeling aangebracht en deze moet ca. 20 minuten inwerken. Dan wordt een intensief concentraat aangebracht, deze ondersteunt de opperhuid met vocht. Het rijke masker dat daarna wordt aangebracht hydrateerd de huid. U blijft even heerlijk liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Hierna zal nog een gezichtsmassage gegeven worden. Ter afsluiting wordt er een SPF 50 finish aangebracht om de huid te beschermen tegen UV stralen en voor de vorming van de huidbarrière. Deze behandeling duurt ca. 90 minuten en kost € 85,00.

Redox Treatment
Huidcelregeneratie is een biologisch proces waarbij beschadigde cellen worden verwijderd en de groei van nieuwe, vitale huidcellen wordt ondersteund. Genetische huidveroudering, negatieve milieu-invloeden en individuele levensstijlen vertragen de snelheid van celdeling en daarmee de regeneratie van de huid. Dit resulteert in een verlies van volume en elasticiteit en het ontstaan van rimpels en fijne lijntjes. VYON Redox is een krachtige verzorging die de celstructuur en celregeneratie ondersteunt en dus invloed heeft op een egale teint. Aanbevolen vanaf een leeftijd van ca. 20 jaar tot ongeveer 45 jaar.

Uw behandeling begint met het reinigen van uw gezicht, hals en decolleté. Hierna wordt een speciale peeling met warmte activator aangebracht als optimale voorbereiding voor de aanbreng van de hierna volgende actieve ingrediënten. Dan volgt een intensief concentraat voor de stimulatie van alle celfuncties. Het zachte mousse masker dat daarna wordt aangebracht is op basis van algen en sterk geconcentreerde vitamine C. U blijft even heerlijk liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Ter afsluiting wordt er een SPF 50 finish aangebracht om de huid te beschermen tegen UV stralen en voor de vorming van de huidbarrière. Deze behandeling duurt ca. 75 minuten en kost € 75,00.

Cell Guard Treatment
Huidveroudering wordt vooral veroorzaakt door ongunstige veranderingen in de huidcelstructuur. Cell Guard speelt een belangrijke rol in het behoud en het herstel van een gezonde, gladde huid. Zeer krachtige actieve ingrediënten herstellen en reguleren de huidcelfuncties, bouwen aan een actieve en gezonde huidstructuur en verbeteren het vochtgehalte en de voedingsstoffen in het weefsel. Het heeft een stimulerend effect tegen huidveroudering, speelt een belangrijke rol in de productie van collageen, voorkomt DNA schade in de huidcellen en reguleert verlies van elasticiteit en verhoorningsstoornissen. Aanbevolen vanaf een leeftijd van ca. 45 jaar.

Uw behandeling begint met het reinigen van uw gezicht, hals en decolleté. Hierna wordt een speciale peeling met warmte activator aangebracht als optimale voorbereiding voor de aanbreng van de hierna volgende actieve ingrediënten. Dan volgt een intensief concentraat voor de stimulatie van alle celfuncties. Het romige crememasker dat daarna wordt aangebracht verhoogt de elasticiteit van de huid en het vochtgehalte in de opperhuid. U blijft even heerlijk liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Ter afsluiting wordt er een SPF 50 finish aangebracht om de huid te beschermen tegen UV stralen en voor de vorming van de huidbarrière. Deze behandeling duurt ca. 75 minuten en kost € 75,00.

U kunt online mijn agenda inzien en een datum en tijdstip uitkiezen welke u het beste uitkomt.

Klik hier om online te reserveren

LET OP! In de salon kunt u alleen contant betalen. Er is geen pinautomaat aanwezig.